3 Ekim 2015 Cumartesi

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Başvuruları 2015-2016

Destekleme ve Yetiştirme Kursları Öğretmen Başvuruları 2015-2016

2015 EBA E-Kurs Destekleme ve Yetiştirme Kursu ücretli öğretmen başvuru ekranı

MEB tarafından okullar ve halk eğitim merkezlerinde, öğrenciler ile mezunlar için açılacak takviye kurslarına başvuruları öğrenciler için 9 Ekim'e kadar devam edecek. Her bir öğrenci/kursiyer için, hafta içi günde en fazla 2 dersten 4 saate kadar, hafta sonları ise bir günde en fazla 5 dersten 8 saate kadar kurs verilebilecek. Öğrencilerden herhangi bir ücret talep edilmeyecek. Öğretmenler için kayıt süresi ise 5 Ekim'e uzatıldı. Peki, E-Kurs Destekleme ve Yetiştirme Kursu ücretli öğretmen başvuruları nasıl yapılır? 2015 EBA E-Kurs Destekleme ve Yetiştirme Kursu ücretli öğretmen başvuru ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz...
-Kurslarda görev almak isteyen kadrolu öğretmenler, Mebbis şifreleri ile e-kurs modülünden görev almak istedikleri kurs tercihini yaparak başvuruda bulunacaklar.
-Öğretmenler, ilçe içinde görev almak istedikleri kurs merkezlerinden üç tercihte veya tüm ilçede herhangi bir okulda görev alma isteğinde bulunabilecekler.
-Derslere öğretmen atamaları, kurs merkezi müdürlüğü tarafından öğrenci tercihleri ve ihtiyaçlar da göz önünde bulundurularak yapılacak.
-Ücretli öğretmenler, e-kurs üzerinden sisteme ilk girişte oluşturabilecekleri şifreler ile başvuru yaparak, ilgili evrakları komisyonlara ulaştıracaklar.

1 yorum:

  1. İlk dönümlük blokumuzu güvence altına almak için Bay Benjamin finans ekibini kullanıyoruz. Finansal Hizmetlerdeki profesyonellikten memnunuz Benjamin ve kredi şirketi, Bay Benjamin'den kredimizi almak için kullandığımız% 2 faiz oranlı kredi oranıyla masaya yatırıyor biz de onlarla ayrı bir inşaat kredisi yapıyoruz. Bay Benjamin'in arkasındaki ekip ile her şey bir esinti oldu, yolun% 100'ü ve hiçbir soru sorulamayacak kadar aptalca değil. Bu Kredi memurunu% 2 RIO gibi düşük bir oranda kredi arayan herkese tavsiye ederim !! Her türlü kredi için bugün Bay Benjamin ve ekibine e-posta gönderin 247officedept@gmail.com Whats-Uygulama Numarası + 1-989-394-3740

    YanıtlaSil